Wimperextensions

Verlenging van de wimpers door de one by one techniek.
Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look.
Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul.

 

Wat zijn wimperextensions
Wimperextensions zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen worden vastgeplakt.
Ze zijn van een synthetisch materiaal gemaakt. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions 1 voor 1 op de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld en waterbestendig

One by one techniek
De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 4 tot 6 weken

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijk ik samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op alle haartjes wordt een extension geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

Speciale wimperlijm
Voor wimperextensions wordt een speciale wimperlijm gebruikt. De lijm droogt snel waardoor ik de wimpers er ook snel op kan plakken.

De wimperlijm is oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers makkelijk te verwijderen. Deze vloeistof is veilig voor gebruik bij de ogen.

Soorten extensions
Er zijn verschillende soorten wimperextensions. De haartjes variëren van lengte, dikte en krul. De lengte krul en dikte worden per persoon en wens van de klant aangepast, ook het plaatsen van de wimpers kan op verschillende manieren gedaan worden.

Gezicht en ogen reinigen
Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Kijk altijd naar de ingrediënten van het reinigingsproduct of er geen olie in zit
Er is ook een reinigingsfoam te koop speciaal voor wimperextensions.
Heb je bijvoorbeeld oogschaduw op gehad is het handig om met een wattenstaafje bovenlangs weg te halen.

Opvullen van wimperextensions
Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je graag je wimpers strak houden dan kun je het ook na 2 weken al laten opvullen.

Tijdsduur wimperextensions zetten
Een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer 1- 1,5 uur.
Opvullen duurt tussen een half uur en uur ligt eraan na hoeveel weken het opvullen is.

Wimperextensions verwijderen
Wimperextensions kunnen het beste in de salon worden verwijderd. Ik heb een speciale remover waardoor de lijm losweekt en de eigen wimpers behouden blijven.

Wat kun je met wimperextensions wel en niet
In principe kun je alles met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiervoor is een coating te gebruiken welke een soort beschermlaagje achterlaat op de wimpers. Dit beschermlaagje is slechts 2 dagen actief. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. Coating beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengt. De coating is zwart dus geeft ook een iets zwartere look en kost €17,95

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Een wimperkrultang en mascara wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

Voel je de wimperextensions zitten
De wimperextensions zijn nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Voor brildragers raad ik dan ook aan om wel een sterke krul te nemen en niet al te lang


Sorry, ik heb helaas  een tijdelijke klantenstop voor wimperextensions.
Ik kan wel uw naam noteren op de wachtlijst, dan krijgt u bericht als ik weer plek vrij heb voor nieuwe klanten.


Prijzen:

Nieuwe set wimperextensions, one by one  €45,-

Opvullen 1 week  €12,50

Opvullen 2 weken  €17,50

Opvullen 3 weken  €22,50

Opvullen 4 weken  €30,-

Na 5 weken wordt er een nieuwe set gerekend.

Verwijderen van de wimpers die door mij gezet zijn €5,-

Verwijderen van de wimpers die niet door mij gezet zijn €10,-

Voor  foto’s van mijn werk kunt u kijken op mijn facebook pagina of instagram !